Hemmottele itseäsi ja varaa rentouttava loma Sri Lankan upeissa kylpylähotelleissa, jotka tarjoavat parhaat hengähdystaukot ja sekä henkisesti että fyysisesti korjaavat kylpylähoidot. Sri Lanka on paratiisi houkutteleville terveys-, kauneus- ja terapeuttisille kylpylöille, joista osa sijaitsee luksushotelleissa. Muutamia tunnettuja kylpylähotelleja Sri Lankassa ovat:

  • Saman Villas Bentotassa
  • Eden Resort and Spa, Beruwala
  • Jetwingin majakka, Galle
  • Jetwing Ayurweda -paviljongit
  • Taj Exotica Bentota
  • Amaya Lake, Dambulla
  • Sanctuary Spa, Colombo
  • Dikwella Resort
  • Heritance Kandalama Six Senses Spa

Saman Villas, edelläkävijähotelli, avasi uuden kylpylän Sri Lankassa- Tämä kylpylähotelli tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman hyvinvointipalveluita ”Sahana Spassa”. Henkeäsalpaavista vesipuutarhoista ulkoilmapaviljongiin se on ainutlaatuinen paikka levätä ja hengähtää. Tämä luksushotelli on suosittu turistien keskuudessa erinomaisten kylpylähoitojensa ansiosta. Saatavilla on aromaterapiaa, mutakylpyjä, vyöhyketerapiaa, hierovia hoitoja, parantavia kylpyjä sekä sauna- ja porealtaita. Lisäksi erillinen wellness-alue tarjoaa pedikyyriä, manikyyriä ja vyöhyketerapiaa.

Rehevän vehreyden peitossa kauniille merelle päin avautuva Eden Resort and Spa tarjoaa kaiken, mitä hemmottelevaan lomaan tarvitaan. Tämä kylpylähotelli Sri Lankassa on ihanteellinen häämatkaparille, perheille tai vapaa-ajan matkailijoille, ja se tarjoaa rauhoittavia hoitoja, hierontapalveluita ja parantavia hoitoja.

Länsirannikolla sijaitseva Jetwing Ayurweda Pavilions on suosittu sen ihanteellisen ilmapiirin vuoksi meditaatiorauhaa etsivien keskuudessa. Se tarjoaa myös kokeneiden ja hyvin koulutettujen lääketieteen ammattilaisten palveluita, jotka ovat tarpeeksi taitavia tuomaan kehosi täydelliseen rentoutumiseen.

Jos varaat hotellin Sri Lankasta, yksi oivallinen valinta on Taj Exotica Bentota. Tänne vieraat tulevat aina takaisin kokemaan ainutlaatuisen paikan parhaat palvelut ja hoidot. Asiakkaat voivat valita mm. Ayurveda-terapiaa, jossa käytetään paikallisia raaka-aineita.

Dambullassa sijaitseva Amaya Lake on sekin suosittu kylpylähotelli Sri Lankassa, ja se tarjoaa hienon valikoiman lämpimiä öljyjä ja tuoksuvia yrttejä hyödyntäviä hoitoja. Vierailijat voivat nauttia rentoutumisen maailmasta sen yrttihöyrykylpyjen kautta.

Heritance Kandalama Six Senses Spa on toinen merkittävä paikka, joka on keskittynyt tarjoamaan vierailijoilleen äärimmäistä rentoutumista. Hoitomenetelmät ovat kansainvälisten standardien mukaisia ​​ja asiakkaat voivat olla varmoja sekä henkisestä että fyysisestä hengähdystauosta.

Sri Lankan suosittujen kylpyläpaikkojen listaan voidaan lisätä myös Colombon Sanctuary Spa, joka virkistää kehoa ja sielua erinomaisilla hoidoillaan. Se tarjoaa hyvin koulutetun henkilökunnan ainutlaatuiset palvelut. The Sanctuary Spa, jolla on sivuliikkeensä Dickwella Resortissa ja muutamissa muissa paikoissa, tarjoaa laajan valikoiman kuorinta-, hierontapalveluja, pedikyyriä ja monia muita kokemisen arvoisia kasvohoitoja. Sanctuary Spa on ihanteellinen paikka myös kauneushoidoista kiinnostuneille.

Joka vuosi suuri joukko turisteja varaa kylpyläloman Sri Lankasta, koska he saavat parhaan rentouttavan loman edulliseen hintaan. Henkeäsalpaavien maisemien ja täydellisten ilmasto-olosuhteiden siunaamana ympäri vuoden ihanteellinen tapa viettää lomaasi on varata kylpylähotelli Sri Lankasta.

Suositellut julkaisut