Henkeäsalpaavat maisemat, läpikuultava vesi, trooppiset kauniit ja rehevät rannat ja korkeat vulkaaniset vuoret sekä lumoavat sademetsät. Tätä on Saint Lucia. Turistit suuntaavat saarelle nauttimaan upeista maisemista ja kullanruskeista hiekkarannoista, ylellisistä hotelleista ja upeista puutarhoista. Tietysti laajaa aktiviteettitarjontaa ja uskomattoman laadukasta palvelua unohtamatta.

Voitko kuvitella yhden paikan, jossa on kaikki nämä mahdollisuudet rentoutua ja rentoutua? St Vincentin ja Martiniquen välissä sijaitseva St Lucia on yksi Länsi-Intian saariston suurimmista trooppisista saarista, jota on siunattu luonnollisella kauneudella. St Lucian kuuluisia ylellisiä hotelleja ovat mm. East Winds Inn, Cap Maison, Discovery at Marigot Bay, Cottage Bay Village ja The Body Holiday at Leesport.

Näiden laatuhotellien tärkein tehtävä on tarjota sinulle parasta fyysistä ja henkistä rentoutumista ja rauhaa mitä rahalla saa. Huoneet ovat viihtyisiä ja täynnä ylellisyyttä. Täydellinen siisteys on prioriteetti. Näkymä huoneista on usein lumoava ja vertaansa vailla.

Jotkut saaren hotelleista sijaitsevat rinteessä: nämä kohteet tarjoavat parhaat laajat näkymät merelle ja antavat sinun nauttia täysin siemauksin uskomattomista rannoista ja hotellien uima-altaista. Saaren ravintoloissa tarjoillaan kaikenlaista ruokaa ja hotellien ruokalistat päivittyvät usein. Usein hotelleista löytyy laaja valikoima ruokia kevyestä ruokavaliosta raskaaseen grilliruokaan asti. Ja herkulliset merenelävät ovat alueella suussa sulavia.

Saint Lucian lomilla perheet ja pariskunnat harrastavat usein erilaisia ​​aktiviteetteja kuten purjelautailua, laitesukellusta, vesihiihtoa, melontaa, purjehdusta, syvänmeren kalastusta, patikointia sademetsissä ja ratsastusta. Koska Saint Lucia on veden ympäröimä, suurin osa ihmisten toiminnasta liittyy mereen ja veteen. Myös saaren kylpylät ovat suosittuja. Hoitoja on tarjolla aina hieronnoista paikallisiin erikoisuuksiin.

Moni lomalainen kaipaa myös henkistä rauhaa ja mukavuutta. Ja sitä täällä on tarjolla. Romanttinen loma onnistuu niin tuoreille häämatkalisille kuin jo korkeampaan ikään ehtineille.

Ostokset St Lucialla

Löydät ostosmahdollisuuksia aina suurista ostoskeskuksista pieniin kauppoihin. Näistä löydät kaikenlaisia ​​vaatteita, hyödykkeitä tai mitä tahansa muita tuotteita makusi ja tarpeidesi mukaan. Tarjolla on erilaisia ​​kristalleja, koruja, sikareita, maalauksia, paikallisia käsitöitä ja taidetta. Vaikka moni pitää Saint Luciaa paratiisisaarena, on se itse asiassa oiva paikka myös shoppailuun.

Toisin kuin monet muut lomakohteet, St Lucia tarjoaa tähtitaivaan ja kauniin yömaiseman keinuvien baarien ja klubien sijaan. Vaikka klubeja on saarella toki, ei niistä ole häiriötä rauhallista ja romanttista lomaa etsivälle. Olitpa valitsemassa häämatkalle kohdetta tai varaamassa rentouttavaa perhelomaa, Saint Lucia on hyvä ja eksoottinen valinta.

Suositellut julkaisut