Mauritiuksen matkailu on synonyymi rannoille, sokeriruokopelloille, tulivuorille ja urheilulle. Mauritius on täydellinen lomakohde, jossa voit löytää pakopaikan kiireisistä rutiineistasi. Koska useimmat ihmiset lentävät tälle saarelle virkistäytymään, ei voi olla parempaa kuin viettää aikaa yhdessä sen suosituista kylpylöistä. Mauritius houkuttelee runsaasti myös häämatkalaisia. Niin uusille kuin vanhemmillekin pariskunnille kylpyläloma on täydellinen valinta.

Alta löydät muutaman maininnan Mauritiuksen parhaista kylpylöistä:

House of Traditional Balinese Massage: Tämä vuonna 2010 perustettu salonki tarjoaa aidon aasialaisen kylpyläkokemuksen. Kuten kohteen nimi kertoo, täällä hierojat ovat erikoistuneet perinteiseen balilaiseen hierontaan. Kaikkialla on fiilis paikallisuudesta. Suurin osa työntekijöistä on kotoisin Balilta ja koko sisustus on tehty perinteiseen aasialaiseen tyyliin.

Suositut palvelut: Suosittuja palveluita ovat muun muassa perinteinen balilainen vartalohieronta, lymfavesihieronta, perinteinen jalkavyöhyketerapia, vartalokuorinta, maitokylpy, inkiväärikuorinta ja yrttihöyrykylpy.

Aukioloajat: 9-20 (joka päivä)

Chi-kylpylä: Chi on erikoistunut kiinalaiseen hoitoon ja terapiaan. Siksi kaikki sisustuksesta tekniikoihin hoitoihin on toteutettu perinteiseen kiinalaiseen tyyliin. Paikan sisustus on todella rohkeaa ja inspiroivaa. Kiinalainen taide ja kulttuuri näkyvät tässä kylpylässä, jossa tunnelma on kuin toisesta maailmasta.

Suositut palvelut: Chi the Spa tarjoaa monipuolisen valikoiman palveluita jokaista vieraansa hemmotteluun. Joitakin suosittuja palveluita ovat signature-terapiat, vartalon kuorinta/kääre, vaihtoehtoiset kokonaisvaltaiset hoidot ja chi-matkat. Tämä kylpylä tarjoaa myös vahaus-, langoitus-, hiustenhoito-, kasvo-, käsi- ja jalkahoitopalveluita.

Aukioloajat: klo 9-19 (joka päivä, paitsi sunnuntai)

Kairali Ayurvedic Spa: Kairali-brändistä on tullut erittäin hyvämaineinen kaikkialla Aasiassa. Kairali Ayurvedic-keskus hemmottelee turistejaan perinteisellä kylpylä- ja terveyshoidoilla. St. Phoenixin alueella sijaitsevan keskuksen lääkärit tarjoavat räätälöityä hoitoa jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. He tiedustelevat aluksi terveysongelmistasi, jos sinulla on sellaisia, ja sen jälkeen tarjoavat oikeanlaista hierontaa tai hoitoa.

Suositut palvelut: Kaikenlaiset hieronnat, mukaan lukien kasvohieronta, tehdään Ayurvedic-ohjeiden mukaisesti. Tarjolla on myös kauneudenhoito-, ihonhoito- ja terveydenhuoltopalveluita. Saatavilla on myös neuvoja ja palveluita laihduttamiseen ja mielen parantamiseen.

Aukioloajat: klo 10-21 (joka päivä, maanantaita lukuun ottamatta)

Suositellut julkaisut