Jokainen tarvitsee pienen tauon kiireisestä elämästään, eikö niin? Ja mikä olisikaan parempi kuin oikein valittu kylpylähoito? Jokainen kylpylä niin Suomessa kuin ulkomailla tarjoaa erilaisia ​​kylpylähoitoja useisiin erilaisiin tarpeisiin. Vaikka kaikki kylpyläkävijät eivät aina hoitoihin menekään, me suosittelemme vahvasti ainakin joskus kokeilemaan erilaisia rentouttavia tai puhdistavia hoitoja.

Huomaa! Jos et tiedä mihin hoitoon menisit, keskustele kylpylän henkilökunnalle. He ovat oman alansa asiantuntijoita ja osaavat suositella juuri sinulle sopivaa kylpylähoitoa.

Erilaisia hoitotyyppejä

Aromaterapia: Aromaterapiassa eteerisillä öljyillä tehdään suoranaista taikuutta. Wikipedian määritelmän mukaan ”aromaterapia on eteeristen kasviöljyjen ja -uutteiden käyttöä sairauksien hoitoon sekä terveyden tukemiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen”. Erilaisissa hieronnoissa, vartalokääreissä ja muissa hoidoissa käytettävät öljyt auttavat rentouttamaan lihaksia ja lisäämään hehkua ja hyvinvointia ihollesi.

Shiatsu: Se on yksi suosituista ja historiallisista kehon stressinpoistotekniikoista akupainannan keinoin. Shiatsussa tekniikoihin tarkasti perehtyneet asiantuntijat käyttävät käsiään paikallistaakseen ongelmallisen kohdan asiakkaan kehosta ja auttavat heitä vapauttamaan paikalliset stressinsä.

Ayurveda: Se on tiettävästi vanhin lääketieteellinen tekniikka rentouttaa kehoa käyttämällä luonnollisia lääkkeitä keinotekoisten tuotteiden sijaan. Tosin Wikipedian mukaan ayurveda on uskomuslääkinnän muoto. Oli miten oli, ayurveda pohjaa perinteiseen intialaiseen terveydenhoitojärjestelmään. Ayurveda-hieronnassa ja hoidoissa käytetään usein erilaisia ​​yrttejä, varsia ja multaa.

Suolakuorinta: Tämän kylpylähoidon päätavoitteena on poistaa kaikki kuolleet solut ja syväpuhdistaa ihosi. Kuorintaprosessi pitää sisällään nimensä mukaisesti mm. suolan hieromista iholle.

Kasvohoidot: Kasvohoidot auttavat pitämään kasvojesi ihon puhtaana, kimmoisana ja hehkuvana. Kylpylöissä on usein tarkolla erilaisia paketteja kasvohoitoihin. Kasvohoito auttaa nuorentamaan kasvojemme ihoa, joka altistuu saasteille joka päivä.

Vartalokääreet: Hauska sana, eikö? Vartalokääreet ovat nimensä mukaisesti kääreitä, jotka sisältävät pääasiassa luonnollisista ainesosia kuten savea sekä mutaa, joka rikastaa kehoamme ravintoaineilla ja ylläpitää sen kosteutta. Lisäksi vartalokääreissä voi olla kofeiinia sekä erilaisia tuoksuja lisäämään hoidon aistillisuutta.

Valitse omasi ja varaa kylpylähoito

Kylpylöiden asiantuntijat auttavat sinua löytämään sopivan hoidon omiin tarpeisiisi. Kylpylöiden tarkoitushan on maksimoida on asiakastyytyväisyys tarjoamalla parasta palvelua asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Nauti ihanasta tunnelmasta, jossa voit rauhoittua mielesi ja viettää aikaa rauhassa- Hoidon jälkeen voit palata normaaliin elämääsi iloisella tuulella ja terveellä keholla.

Seuraa tarjouksia

Kylpylöiden verkkosivustoilta löydät usein laajan valikoiman erilaisia hoitoja – ja jos pidät silmäsi ja korvasi auki, saatat löytää hyviä tarjouksia ympäri vuoden. Lahjakortti kylpylähoitoon on oivallinen lahja puolisolle, vanhemmalle tai ystävälle niin jouluna, ystävänpäivänä kuin muulloinkin. Pidä silmäsi auki myös Cyber Monday ja Black Friday -päivinä, sillä usein vuoden parhaat tarjoukset ovat juuri tällöin tarjolla.

Suositellut julkaisut