Kun kyse on rentoutumisesta ja virkistymisestä, mikään ei ole yhtä hyvää ajankäyttöä kuin kylpylässä käynti. Halusitpa sitten rentoutua pitkän päivän jälkeen tai hemmotella itseäsi ylellisellä lomalla, ympäri maailmaa on monia uskomattomia kylpyläkohteita, joista valita. Tässä on joitain suosituimmista kylpyläkohteista, joita et halua missata. Varaa kylpylämatkat netistä jo tänään!

Bali, Indonesia: Bali on kylpylävieraiden paratiisi, joka tarjoaa laajan valikoiman kylpylöitä, kylpylähoitoja ja hyvinvointielämyksiä. Aina perinteisistä balilaisista hieronnoista jooga- ja meditaatiotunneille asti, Balilta löytyy jokaiselle jotakin.

Thaimaa: Thaimaa on kylpyläharrastajien mekka, jolla on rikas perinteisten hieronnan ja parantavien hoitojen historia. Etsitpä sitten perinteistä thai-hierontaa tai nykyaikaisempaa kylpyläkokemusta, löydät sen Thaimaasta. Kaupungeista etenkin Chiang Mai on tunnettu hyvinvoinnin ja rentoutumisen keskus, joka tarjoaa valikoiman perinteisiä ja moderneja kylpylähoitoja.

Budapest, Unkari: Budapest on kuuluisa kylpylöistään (thermal spa), joita on käytetty parantamiseen ja rentoutumiseen vuosisatojen ajan. Kaupungissa on joitain maailman kauneimmista ja historiallisimmista kylpylöistä, mukaan lukien kuuluisat Gellértin ja Széchenyin kylpylät. Kylpylämatkat Unkariin ovat usein myös suhteellisen edullisia.

Islanti: Islanti on ainutlaatuinen kylpyläkohde, joka tarjoaa valikoiman luonnollisia kuumia lähteitä ja geotermisiä altaita. Liota lämpimissä vesissä henkeäsalpaavien maisemien ympäröimänä ja nauti vedessä olevien mineraalien parantavista ominaisuuksista. Blue Lagoon lienee Islannin kuuluisin kylpylä, mutta myös The Myvatn Nature Baths on kokemisen arvoinen kohde.

Marrakech, Marokko: Marrakech on kaupunki, jossa on runsaasti kulttuuria ja perinteitä, ja sen kylpylät eivät ole poikkeus. Uppoudu perinteiseen hammam-kokemukseen, jossa sinut kuoritaan, hierotaan ja rentoudut täysin.

Toscana, Italia: Toscana on viehättävä alue Italiassa, joka on kuuluisa luonnonkauneudesta, ruoasta ja viinistä. Alue tarjoaa myös valikoiman ylellisiä kylpyläelämyksiä kuumista lähteistä viinitarhojen kylpylöihin.

Nämä ovat vain muutamia monista uskomattomista kylpyläkohteista ympäri maailmaa. Minne ikinä menetkin, löydät varmasti tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan räätälöidyn kylpyläkokemuksen. Joten miksi odottaa? Varaa seuraava kylpylämatkasi tänään ja aloita matkasi rentoutumiseen ja virkistymiseen!

Löydä kylpylämatkat netistä

Suositellut julkaisut