Ruotsi on tunnettu upeasta luonnonkauneudesta ja rikkaasta kulttuuristaan, mutta siellä on myös joitain maailman parhaista kylpylöistä. Etsitpä sitten rentouttavaa pakopaikkaa päivittäisestä ruuhkasta tai ylellistä kylpyläkokemusta, Ruotsilla on jotain tarjottavaa.

Ystad Saltsjöbad

Skånen kauneimmalla rannikolla Österlenissä sijaitsee Ystad ja aivan rannan tuntumassa Ystad Saltsjöbad, jonka juuret juontavat 1800-luvulle. Ranta, aktiviteetteja, upeat näkymät, uima-altaat, pitkät aamiaiset, unohtumattomat illalliset. Ystad Saltsjöbad keskittyy rentoutumiseen ja virkistymiseen, ja se on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia ruotsalaisista maisemista. Ja vain tunnin ajomatkan päässä sijaitsee Kööpenhamina, jos haluat yhdistää kylpylälomaan myös suuren kaupungin tunnelmaa.

Stora Hotellet

Uppsalassa sijaitseva Stora Hotellet tarjoaa ylellisen kylpyläkokemuksen sekä erilaisia hoitoja ja terapioita. Saunoista ja kylpytynnyreistä hierontaan ja kauneushoitoihin, tässä kylpylässä on kaikki mitä tarvitset paetaksesi maailmasta ja uppoutuaksesi puhtaaseen rentoutumiseen. Kuten Ruotsissa usein, tälläkin hotellilla on pitkä vuosisatojen mittainen historia.

Grand Hôtel Stockholm

Grand Hôtel Stockholm on klassinen ruotsalainen kylpyläkohde Tukholman sydämessä. Tämä kylpylä tarjoaa ylellisen kokemuksen, jonka vertaista saa hakea. Plussana keskeinen sijainti. Kylpylälomaan on helppo yhdistää Tukholman kaupunkiloma shoppailuineen ja ravintolavierailuineen.

Selma Spa

Selma Spa Värmlannin Sunnessa kutsuu sinut tauolle arjesta! Kylpylä sijaitsee kauniilla paikalla vehreän luonnon keskellä. Selma Spasta löydät kylpylän, hotellin ja kuntosalin sekä ravintolan, baarin ja viihtyisät kokoustilat. Selma Spa sopiikin erinomaisesti niin romanttisiin viikonloppuihin, kaverien hemmottelulomaan ja työkavereiden kokousmatkaan. Selma Spa tarjoaa myös erilaisia hoitoja, kuten hierontaa, vartalokääreitä ja kasvohoitoja. Selma Spa on täydellinen paikka paeta maailmasta ja uppoutua Ruotsin luontoon.

Varbergs Kusthotell

Ruotsin länsirannikolla sijaitseva Varbergs Kusthotell on nimensä mukaisesti rantahotelli! Täällä meri on aina läsnä. Täällä voit saada energiaa ja voimaa luonnon sekä harjoitusten kautta tai nauttia rentouttavista hetkistä Thalasso-kylpylässä. Sana Thalasso tarkoittaa kreikaksi merta ja täällä merivedestä otetaankin kaikki hyöty irti. Voit nauttia kylmistä kylvyistä, lämmitetystä merivesialtaasta, höyrysaunasta, klassisesta kylpytynnyristä, kylpylähoidoista ja paljon muuta. Kattegatin suolainen vesi ja merilevät liittyvät jokaiseen kauniiseen kylpyläkokemukseen ja tarjoavat hyödyllisiä mineraaleja, harmoniaa ja uutta energiaa.

Yhteenveto

Ruotsissa on joitain maailman parhaista kylpylöistä, jotka tarjoavat sinulle ylellistä rentoutumista ja uskomattoima maisemia. Ystad Saltsjöbadista Varbergs Kusthotelliin – nämä kylpyläkohteet saavat sinut nauttimaan elämästä. Joten miksi et hemmottelisi itseäsi kylpylälomalla Ruotsissa?

Suositellut julkaisut