Joulupäivän ja uudenvuoden välisen joulun välipäivät ovat ainutlaatuinen ja usein huomiotta jäävä aikaikkuna, jolloin lomaruuhka on ehkä jo hieman laantunut ja uusi vuosi odottaa. Tämä on ihanteellinen hetki kylpylälomalle, joka tarjoaa sekä rentoutumista että juhlaa. Kun haluat kylpylään joululomalla, me autamme sinua löytämään parhaan spa-tarjouksen!

Löydä parhaat tarjoukset

Miksi välipäivinä kylpylään?

Kylpyläretriitti joulun ja uudenvuoden välillä tarjoaa rentoutumista ja lumoavaa tunnelmaa!

  • Rauhallinen ilmapiiri: Lomavimma on ohi, jättäen jälkeensä seesteisen ja rauhallisen ympäristön, jossa voit rentoutua.
  • Juhlatunnelma: Monet kylpylät on koristeltu juhlallisin joulukoristein, ja ne tuikkivat lomavaloilla luoden lämpimän ja kutsuvan tunnelman.
  • Kausiluonteiset hoidot: Kylpylähoidoissa käytetään usein vuodenaikojen tuoksuja ja ainesosia, jotka lisäävät rentoutumiseen juhlavaa tunnelmaa.
  • Laatuaika: Joulun välipäivät ovat erinomainen tilaisuus viettää laatuaikaa rakkaiden kanssa tai jopa mennä yksin rentoutumaan.

Joululoman kylpyläloman hyötyjä

  • Stressin vähentäminen: Se on loistava tapa purkaa loman hälinän jälkeen ja vähentää stressiä.
  • Juhla-autuutta: Hemmottele lomafiilistäsi hoidoilla ja sesongin ruuilla.
  • Laatuaika: Perheen tai parin kanssa se tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä viihtyisässä ja rennossa ympäristössä.
  • Pohdiskele ja hiljenny: Joulun ja uudenvuoden välinen aika mahdollistaa itsetutkiskelun aikaa, kun valmistaudut tulevaan vuoteen.

Mitä odottaa joululoman kylpylältä

Kuten jo totesinkin, rentoutumista ja juhlatunnelmaa. Usein kylpylät tekevät kaikkensa, jotta asiakkailla on hyvä olla. Löydät yleisistä tiloista piparkakkujen, glögin, karpalon ja mausteiden tuoksua. Saatat saada ilmaista glögiä ja kaakaota. Kylpylä on koristeltu kauniilla joulukoristeilla ja kaikkialla soi hiljainen rentouttava musiikki – välillä jopa joulumusiikki.

Ruokana tarjoillaan joulun perinteisiä annoksia. Toki jouluruokaa kaihtava voi tilata listalta mitä vain muutakin: pihvin, pizzan tai vaikka kotimaista kalaa. Ruokailuun on kuitenkin panostettu ja sen huomaa.

Mikäli hotellissa on takka tai muu tulisija, ne loimuavat kauniisti lähettäen lämpöä nautiskolijoiden sieluihin. Voit istuskella täysin rauhassa hotellin yleisissä tiloissa tai makoilla omassa huoneessasi katsoen jouluelokuvia. Altaat ovat lämpimänä ja pääset porealtaan poreisiin pesemään arjen kiireet pois.

Yhteenveto

Kyllä, kylpylään kannattaa ehdottomasti lähteä joululomalla ja joulun välipäivien aikana. Spa-loma tarjous löytyy helposti netistä ja pääset nauttimaan parhaista jouluhetkistä rauhallisesti rentoutuen.

Suositellut julkaisut