Tämän päivän stressintäyteisessä ja äärimmäisen suorituskeskeisessä elämässä kylpylässä käynti on lähes välttämätöntä. Taika, jonka se tuo elämään on todella käytettyjen rahojen ja ajan arvoinen. Missä muualla sinä rentoutuisit niin täydellisesti kuin suomalaisen saunan lempeissä löylyissä tai ulkoporealtaan hellivissä poreissa? Voit käydä kylpylässä puhdistamassa elimistöäsi, lievittääksesi stressiä ja virkistääksesi itseäsi tai vain viettääksesi aikaa itsesi tai rakkaidesi kanssa. Säännöllinen kylpylälomailu antaa sinulle mm. seuraavaa.

Tauko stressaavasta elämästä: Kylpylässä käynnin tärkein etu on tauko harmaasta arjesta, tauko stressistä. Kylpyläloma tuo muutoksen arkisiin aikatauluihin ja antaa sinulle vapauden yksinkertaisesti vain olla ja nauttia. Voit lisätä rentoutumista valitsemalla lomaasi myös hoidon tai parikin.

Vietä aikaa rakkaiden kanssa: Kylpylöissä voi viettää aikaa ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Lähde kylpylälomalle kumppanisi, kaverisi tai vaikka vanhempiesi kanssa. Hemmotteluhoidot ja kylpyläloma vaikkapa oman rakkaan kanssa on paljon romanttisempi ja houkuttelevampi vaihtoehto kuin pelkkä kynttiläillallinen.

Hemmottele itseäsi ansaitusti: Toisinaan on lähes mahdotonta käyttää aikaa kasvonaamioon tai pedikyyriin kotioloissa. Kun varaat ajan kylpylästä, ei tätä ongelmaa ole. Hoidot, kuten kasvohoito ja erilaiset muut ihonhoitopalvelut ja vartalohoidot auttavat sinua ja ihoasi pysymään terveenä ja rentoutumaan.

Psykologiset edut: Kylpylässä käynti ei vain auta ulkoista olemustasi, vaan se tuo myös merkittäviä henkisiä etuja. Ylelliset hoidot, kuten pedikyyri, manikyyri, kasvohoidot, vartalokuorinta ja naamio, voivat lisätä itsetuntoa ja itseluottamusta. Kylpylässä rentoutuminen myös lisää selkeää ajattelua ja kohottaa siten mielialaa. Kylpylälomien psykologiset edut ovat tutkimuksissa todettuja.

Hyvän olon tekijä: Kylpylässä rentoutuminen tuntuu erilaiselta kuin kotisohvalla rötköttäminen – vaikka molemmat varmasti helpottavatkin stressiäsi omalla tavallaan. Anna itsellesi lupa tuntea olosi hyväksi.

Kaipaatpa pakoa arjesta, jäykkien lihasten rentoutusta tai hoitoja ihollesi ja sielullesi – kylpyläloma on oiva valinta.

Suositellut julkaisut