Yöpyminen ja majoitus lasi-iglussa tarjoavat ainutlaatuisen ja elämyksellisen tavan nauttia Suomen upeasta luonnosta ja tämän tarjoamasta näköalasta. Tämä majoitusmuoto on suosittu erityisesti talvisin, koska se tarjoaa mahdollisuuden nähdä lumiset maisemat ja tähtitaivaan lähietäisyydeltä.

Lasi-igluussa yöpyminen vaatii hieman enemmän järjestelyjä kuin tavallinen hotelli- tai lomamökkimajoitus. Ensinnäkin varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Varmistathan myös, mitä majoitukseen kuuluu. Monessa paikassa yöpyminen on hotellitasoista ja sinun ei tarvitse viedä mukanasi mitään – mutta osassa lasi-igluista sinun täytyy varata kaikki tarvittavat varusteet itse, kuten makuupussi, tyynyt ja lämmitettävät padjat.

Kun olet saapunut paikalle ja saanut iglusi valmiiksi, voit nauttia täysin rinnoin luonnon kauneudesta. Lasi-iglun läpi näet ympärilleen kauniit maisemat ja tähtitaivaan, ja voit seurata luonnon tapahtumia lähietäisyydeltä. Monen majoituskohteen yhteydessä on myös mahdollista varata erilaisia retkiä ja aktiviteetteja, kuten revontulien katselua tai lumikenkäilyä.

Lasi-igluussa yöpyminen on erityisen suosittu talvisin, mutta se on mahdollista myös muina vuodenaikoina. Jotkut lasi-igluista ovat varustettu ilmastointilaitteilla, jotka tekevät niistä mukavia yöpyä myös kesällä.

Lasi-iglussa yöpyminen on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska ne ovat usein rakennettu kierrätetyistä ja uusiokäytetyistä materiaaleista. Riippuu hieman iglusta, mutta yleisesti ottaen ne myös vaativat vain vähän sähköä, joten ne eivät kuormita ympäristöä liikaa.

Lasi-igluussa yöpyminen on elämys, joka kannattaa kokea ainakin kerran elämässä. Se tarjoaa ainutlaatuisen tavan nauttia luonnosta ja näköalasta, ja se antaa mahdollisuuden kokea jotain aivan uutta ja erilaista.

Suositellut julkaisut