Lapissa on monia upeita kylpylöitä, jotka tarjoavat loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen. Kylpylöissä on saatavilla erilaisia hoitoja ja palveluita, kuten hierontoja, saunoja ja uima-altaita, ja ne tarjoavat myös loistavia mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja lähialueen tarjoamista palveluista.

Levi Spa Hotel

Yksi suosituimmista kylpylöistä Lapissa on Levi Spa Hotel, joka sijaitsee Kittilän kunnassa. Levi Spa Hotel on tunnettu erityisesti sen upeista näköaloista ja laajasta hoitovalikoimasta. Kylpylässä on saatavilla erilaisia hierontoja ja kauneudenhoitoja, ja se tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia saunoista ja uima-altaista.

Ylläs Saaga

Toinen suositeltava kylpylä Lapissa on Ylläs Saaga, joka sijaitsee Ylläksellä. Ylläs Saaga tarjoaa laajan valikoiman hoitoja ja palveluita, ja se on erityisen suosittu erilaisten kauneudenhoitojen ja hierontojen vuoksi. Kylpylässä on myös sauna- ja uima-altaat, ja se tarjoaa loistavat mahdollisuudet nauttia luonnosta ja lähialueen tarjoamista palveluista.

Holiday Club Salla

Kun erämää kutsuu, on Salla Lapin ja Suomen paras paikka. Täällä nautit oikeasta villistä pohjolasta aina hiihtolatujen hikoulusta kesän yöttömän yön vaelluksille asti. Kylpylä ja erämää ovat erinomainen yhdistelmä, joka jokaisen täytyy kokea itse.

Arctic Treehouse Hotel

Jos haluat viettää rentouttavan loman Lapissa ja nauttia kylpylän tarjoamista palveluista, kannattaa tutustua myös Arctic TreeHouse Hoteliin, joka sijaitsee Rovaniemellä. Arctic TreeHouse Hotel on tunnettu erityisesti sen ainutlaatuisesta rakennuksesta, joka on rakennettu puusta ja lasiin. Kylpylässä on saatavilla erilaisia hierontoja ja kauneudenhoitoja, ja se tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia saunoista ja uima-altaista.

Kuusamon tropiikki

Legendaarinen Holiday Club Kuusamon Tropiikki on kylpylä monen mieleen. Kylpylässä on sekä hotellin puoli että erillinen loma-asuntojen puoli. Kylpyläkeskus sijaitsee Rukan ja Kuusamon välissä ja palvelee sinua ympäri vuoden. Alueella on paljon tekemistä saunomisen ja kylpylässä loikoilun lisäksi.

Holiday Club Saariselkä

Kun haluat oikeasti pohjoiseen, on Saariselkä paras kylpylä Lapissa. Inarin kunnassa upeiden Pohjois-Lapin tuntureiden keskellä sijaitseva Holiday Club Saariselkä tarjoaa koko perheelle tekemistä – olipa hakusessa sitten rauha ja rakkaus tai aktiviteetit ja luonto. Kylpylähotellissa on runsaasti upeita Aurora Spa -hoitoja, jotka kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa.

Kaikki edellä mainitut kylpylät Lapissa tarjoavat loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen. Ne ovat erityisen suosittuja talvisin, kun Lapin upeat lumiset maisemat ovat parhaimmillaan, mutta ne ovat vierailun arvoisia ympäri vuoden.

Suositellut julkaisut