Lapissa on monia upeita kylpylöitä, jotka tarjoavat loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen. Kylpylöissä on saatavilla erilaisia hoitoja ja palveluita, kuten hierontoja, saunoja ja uima-altaita, ja ne tarjoavat myös loistavia mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja lähialueen tarjoamista palveluista.

Kuusamon tropiikki

Legendaarinen Holiday Club Kuusamon Tropiikki on kylpylä monen mieleen. Kylpylässä on sekä hotellin puoli että erillinen loma-asuntojen puoli. Kylpyläkeskus sijaitsee Rukan ja Kuusamon välissä ja palvelee sinua ympäri vuoden. Alueella on paljon tekemistä saunomisen ja kylpylässä loikoilun lisäksi.

Levi Spa Hotel

Yksi suosituimmista kylpylöistä Lapissa on Levi Spa Hotel, joka sijaitsee Kittilän kunnassa. Levi Spa Hotel on tunnettu erityisesti sen upeista näköaloista ja laajasta hoitovalikoimasta. Kylpylässä on saatavilla erilaisia hierontoja ja kauneudenhoitoja, ja se tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia saunoista ja uima-altaista.

Holiday Club Salla

Kun erämää kutsuu, on Salla Lapin ja Suomen paras paikka. Täällä nautit oikeasta villistä pohjolasta aina hiihtolatujen hikoulusta kesän yöttömän yön vaelluksille asti. Kylpylä ja erämää ovat erinomainen yhdistelmä, joka jokaisen täytyy kokea itse.

Ylläs Saaga

Toinen suositeltava kylpylä Lapissa on Ylläs Saaga, joka sijaitsee Ylläksellä. Ylläs Saaga tarjoaa laajan valikoiman hoitoja ja palveluita, ja se on erityisen suosittu erilaisten kauneudenhoitojen ja hierontojen vuoksi. Kylpylässä on myös sauna- ja uima-altaat, ja se tarjoaa loistavat mahdollisuudet nauttia luonnosta ja lähialueen tarjoamista palveluista.

Arctic Treehouse Hotel

Jos haluat viettää rentouttavan loman Lapissa ja nauttia kylpylän tarjoamista palveluista, kannattaa tutustua myös Arctic TreeHouse Hoteliin, joka sijaitsee Rovaniemellä. Arctic TreeHouse Hotel on tunnettu erityisesti sen ainutlaatuisesta rakennuksesta, joka on rakennettu puusta ja lasiin. Kylpylässä on saatavilla erilaisia hierontoja ja kauneudenhoitoja, ja se tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia saunoista ja uima-altaista.

Holiday Club Saariselkä

Kun haluat oikeasti pohjoiseen, on Saariselkä paras kylpylä Lapissa. Inarin kunnassa upeiden Pohjois-Lapin tuntureiden keskellä sijaitseva Holiday Club Saariselkä tarjoaa koko perheelle tekemistä – olipa hakusessa sitten rauha ja rakkaus tai aktiviteetit ja luonto. Kylpylähotellissa on runsaasti upeita Aurora Spa -hoitoja, jotka kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa.

Miksi Lappiin?

Lappi tarjoaa ainutlaatuisen talven ihmemaan kokemuksen aivan kaikille, joten se on ihanteellinen kohde maagista ja mukaansatempaavaa pakopaikkaa etsiville. Täällä turistit (kyllä, sinäkin) voivat osallistua lukemattomiin talviaktiviteetteihin husky-valjakkoajelusta ja porosafareista murtomaahiihtoon ja moottorikelkkailuun, tarjoten seikkailunhaluisen ja unohtumattoman kokemuksen henkeäsalpaavassa luonnonympäristössä. Sitä kylpylälomaa unohtamatta, tietysti.

Lapin kylpylöissä yhdistyvät usein Lapin luonnonelementit, mikä tarjoaa kävijöille ainutlaatuisen mahdollisuuden rentoutua viehättävän arktisen ympäristön keskellä. Lapin kylpylät sopivatkin niille, jotka arvostavat rentoutumisen, ylellisyyden ja luonnon yhdistelmää. Olitpa sitten yksin matkustava, joka etsii rauhallista pakopaikkaa tai pariskunta, joka etsii romanttista pakopaikkaa, kylpylät Lapissa tarjoavat rauhallisen paikan rentoutua ja virkistäytyä.

Kaikki edellä mainitut kylpylät Lapissa tarjoavat myös loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen. Ne ovat erityisen suosittuja talvisin, kun Lapin upeat lumiset maisemat ovat parhaimmillaan, mutta ne ovat vierailun arvoisia ympäri vuoden.

Suositellut julkaisut