Ennen kuin oikeasti aloitamme, niin pakko painottaa: ei, emme pidä kylpylähoitoja mitenkään sukupuoleen sidottuna. Nykymaailmassa kylpylät ovat ja kylpylähoidot ovat meille kaikille. Miehille ja naisille. Kaikki hoidot kuuluvat kaikille. Haluatpa sitten rentoutua pitkän työviikon jälkeen tai vain hemmotella itseäsi ansaitulla hemmottelulla, ei ole parempaa paikkaa kuin kylpylä. Mutta koska valittavana on niin monia hoitoja ja palveluita, joskus voi olla vaikea valita itselle sopivaa. Siksi halusimme kirjoittaa artikkelin miesten suosikeista. Nämä kylpylähoidot ovat miehille erityisesti mieleen.

Huomaa: Kylpylähoito on miehelle myös täydellinen lahja! Osta lahjakortti puolisollesi, isällesi, poikaystävällesi tai vaikka ihan vaan naapurin Jarkolle.

Rentouttavat hieronnat

Hieronta on loistava tapa rentoutua ja lievittää stressiä. Rentoutukseen suuntaavat hieronnat ovat tyypillisesti hellävaraisia, pitkillä vedoilla ja pehmeällä paineella. Ne on suunniteltu auttamaan sinua rentoutumaan ja lievittämään stressiä, joten ne sopivat täydellisesti miehille, jotka haluavat paeta arjen hälinää.

Urheiluhieronnat

Jos olet aktiivinen kovaa urheileva mies, sinun kannattaa harkita urheiluhierontaa. Urheiluhieronta on suunniteltu avaamaan (ja joskus rauhoittamaan) kipeitä lihaksia, parantamaan verenkiertoa ja parantamaan kehosi liikeratoja. Olitpa sitten urheilija tai nautit vain aktiivisuudesta, urheiluhieronta voi auttaa pitämään kehosi huippukunnossa.

Kasvohoidot

Kasvohoidot ovat loistava tapa saada ihosi näyttämään eloisalta ja nuorelta. Kasvohoidot on suunniteltu puhdistamaan, kuorimaan ja kosteuttamaan ihoasi jättäen sinulle terveen, nuorekkaan hehkun. Valittavanasi on tavallisesti useita erilaisia kasvohoitoja, joten löydät varmasti ihotyypillesi sopivan. Moderni mies nauttii kasvohoidosta! Yksi parhaista kylpylähoidoista miehelle.

Manikyyri ja pedikyyri

Manikyyri ja pedikyyri ovat loistava tapa hemmotella käsiäsi ja jalkojasi. Myös miehen tulee pitää huolta käsistään ja jaloistaan. Hoitoon kuuluu usein käsien tai jalkojen kylvetys ja hieronta, kynsinauhojen siistiminen ja kynsien leikkaus – sekä halutessasi myös lakkaus.

Laajemmat kylpyläpaketit

Jos etsit parasta kylpyläkokemusta, harkitse kunnon kylpyläpakettia. Hienot kylpyläpaketit sisältävät yleensä pääsyn allasosastolle ja saunoihin, erilaisia hoitoja ja palveluita, jotka antavat sinulle mahdollisuuden uppoutua täysin kylpyläkokemukseen. Etsitpä sitten rentoutumista, virkistymistä tai vain ansaittua hemmottelua, kylpyläpaketti on täydellinen valinta.

Siinäpä se, opas miehille täydellisesti soveltuviin kylpylähoitoihin. Etsitpä sitten rentoutumista, virkistymistä tai vain ansaittua hemmottelua, kylpyläloma on täydellinen valinta. Joten, mitä sinä odotat? Varaa kylpylälomasi jo tänään ja ala hemmotella itseäsi!

Miesten kylpylähoidot netistä

Osta lahjakortti tai varaa kylpylähoito suoraan netistä.

Suositellut julkaisut