Kylpylässä käynti on rentoutumista ja virkistymistä, mutta sen voi pilata unohtamalla jotain oleellista kotiin. Varmistaaksemme, että sinulla on kaikki mitä tarvitset stressittömään kylpyläpäivään, olemme koonneet luettelon tärkeimmistä kylpylään pakattavista tavaroista.

  • Mukavat vaatteet: Pakkaa mukavat vaatteet, jotka on helppo pukea päälle ja pois. Useimmissa kylpylöissä on kylpytakki ja tossut, mutta voit myös ottaa omat vaatteet mukaan hoitojen väliin.
  • Henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet: Pakkaa hammasharja, hammastahna ja muut tarvitsemasi henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet. Useimmissa kylpylöissä on tarjolla toki tuotteita, kuten shampoo, hoitoaine ja vartalopesu, mutta on aina hyvä idea tarkistaa ennen lähtöä.
  • Uimavaatteet: Kylpylässä on melko varmasti uima-allas, poreallas tai sauna, joten muista ottaa mukaan uimapuku. Useimmat kylpylät tarjoavat pyyhkeet, mutta on aina hyvä idea varmistaa se kylpylän verkkosivustolta.
  • Käteinen tai luottokortti: Kylpylästä riippuen saatat joutua maksamaan palveluista ja kaikista käyttämistäsi lisäpalveluista. Muista ottaa käteistä tai luotto- / pankkikortti mukaan.
  • Luettavaa: Jos haluat rentoutua hyvän kirjan tai lehden parissa, muista pakata mukaan luettavaa. Useimmissa kylpylöissä on hiljaisia alueita, joissa voit rentoutua ja lukea hoitojen välillä. Jos olet kylpylähotellissa yötä, on oman huoneen rauhassa ihanaa käpertyä peiton alle lukemaan.
  • Vesipullo: Nesteytys on tärkeää, varsinkin kun vietät päivän kylpylässä. Pakkaa uudelleen täytettävä vesipullo, joka on aina mukanasi.
  • Jätä arvoesineet kotiin: Useimmissa kylpylöissä on säilytyslokeroita tavaroillesi, mutta arvoesineet kannattaa aina jättää kotiin, jos olet reissussa vain hetken. Usein kylpylähotellin huoneissa on oma tallelokeronsa arvotavaroille. Voit siis jättää kukkaron ja lompakon kylpemisen ajaksi huoneen lokeroon.

Pakkaamalla välttämättömät tavarat olet valmis stressittömään ja virkistävään kylpyläpäivään. Olipa tiedossa hierontaa, kasvohoitoa tai muita hoitoja, on tärkeää, että sinulla on kaikki mitä tarvitset rentoutumiseen ja kokemuksestasi nauttimiseen. Joten nappaa kylpylälaukkusi, pue päällesi mukavimmat vaatteet ja valmistaudu hemmottelu- ja rentoutumispäivään!

Suositellut julkaisut