Aasiasta löytyy runsaasti kylpylöitä ja lomakohteita, jotka ovat erikoistuneet niin henkiseen kuin fyysiseen terveyteen, hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Myös suomalaiset ovat pikkuhiljaa löytämässä nämä matkakohteet ja uskaltavat valita kylpylähotellin kauempaakin kuin vain Virosta. Moni Aasian kylpyläkohteista tarjoaa muun muassa seuraavaa:

  • terveellistä, ravitsevaa ruokaa ja halutessasi ruokavalio-ohjausta
  • niin kuntoilua kuin stressinhallintaan ja rentoutumiseen keskittyviä palveluita
  • hieronta ja terapeuttisia kylpylähoitoja
  • koulutusta ja opastusta terveelliseen elämäntyyliin

Jotkin erikoisemmat Aasian kylpylät sijaitsevat melko syrjäisillä alueilla ja palvelevat hyvin vähän vieraita kerrallaan. Nämä erilaisiin retriitteihin tai yksilölliseen palveluun erikoistuneet kohteet tarjoavat rauhaa kaukana kaikesta maailman hälinästä. Tämä auttaa ylläpitämään rauhallisen ja rauhallisen ilmapiirin, joka rohkaisee rentoutumaan ja lievittämään stressiä. Kylpyläkeskukset tarjoavat yleensä aterioita, aktiviteetteja, kylpylähoitoja ja koulutusta osana kokonaispakettiaan. Toisin kuin perinteisissä rantalomakohteissa, usein kylpylöiden tarkasti suunnitellut aktiviteetit ja ateriat täydentävät kylpylän yleistä terveys- ja rentoutumistarkoitusta. Tarkasti muotoillut kylpyläpaketit joskus jopa määräävät oleskelun vähimmäiskeston varmistaakseen, että asiakas hyötyy oleskelustaan ​​asianmukaisesti.

Omat suosituksemme

Nämä eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, mutta alta löydät omat suosituksemme Aasian parhaiksi kylpylöiksi.

Chiva-Som

Paikka: Hua Hin, Thaimaa

Chiva-Som, joka on yksi ensimmäisistä laatuaan Aasian kylpylöistä, yhdistää länsi- ja itämaiset vaikutteet luodakseen ylellisen kylpyläkokemuksen, jossa yhdistyvät erinomainen vieraanvaraisuus, loistava palvelu ja runsaat hoidot.

Banyan Tree Bintan

Sijainti: Thaimaa

Tämä lomakeskusryhmä, joka aloitti toimintansa Thaimaasta, on haarautunut yhdeksi Aasian mantereen suurimmista lomakeskus- ja kohdekylpyläketjuista.

Ananda Himalajalla

Sijainti: Intia

Tämä Himalajan juurella sijaitseva kylpylä tarjoaa monia tunnettuja intialaisia ​​terveysohjelmia, kuten Ayurvedaa, Vedantaa ja joogaa.

COMO Shambhala Estate

Sijainti: Bali, Indonesia

Tämä kylpylä tarjoaa kaikkea elämäntapakoulutuksesta ylellisiin kylpylähoitoihin. Kokonaisuus on täyttä luksusta.

Mandarin Oriental Dhara Dhevi

Sijainti: Chiang Mai, Thaimaa

Tämä Chiang Main esteettisten ja historiallisten perinteiden inspiroima kylpylä tarjoaa majoitustiloja ja ravintoloita, jotka sijaitsevat useissa rakennuksissa, jotka muistuttavat siirtomaa-ajan kartanoita ja menneiden aikojen puisia riisilatoja.

Grand Hyatt

Sijainti: Hong Kong, Kiina

Grand Hyatt sijaitsee maailman hienoimpien luksushotellien joukossa ja tarjoaa upeat näkymät Hongkongin kuuluisaan Victoria-satamaan ja Wanchain alueelle. Alueella on erinomainen asuinkylpylä, Plateau Spa.

W Seoul – Walkerhill

Paikka: Soul, Korea

Sen lisäksi, että sijainti tarjoaa upeat näkymät joelle ja vuoristoon, tämä kylpylä tarjoaa monia kylpylähoitoja sekä maanläheistä viihdettä.

Six Senses Destination Spa Phuket

Sijainti: Phuket, Thaimaa

Tämä all-inclusive-kylpylä, joka sijaitsee omalla yksityisellä Naka Yai -saarella, tarjoaa vierailijoille upeat näkymät ja rantaylellisyyttä sekä monipuolisia kylpylähoitoja.

Pudong Shangri-La

Sijainti: Shanghai, Kiina

Tämä palkittu kylpylä tarjoaa erinomaisia ruokakokemuksia sekä ultralaadukasta palvelua ja laajan valikoiman mukavuuksia, jotka takaavat vieraille upean vierailun.

Mikä vain muu Mandarin Oriental -hotelli

Tämä palkittu luksushotelliryhmä on kuuluisa erinomaisesta palvelustaan ​​ja vieraanvaraisuudestaan. Ketjulla on hotelleja parhaissa kohteissa yli 25 maassa ja se on omistautunut varmistamaan vierailijoilleen parhaan mahdollisen kokemuksen.

Suositellut julkaisut