Suomen suosituimpiin lomakohteisiin kuuluva Naantalin kylpylä tarjoaa ainekset parhaaseen kotimaiseen lomaan. Naantalista löytyy tasokkaan kylpylän lisäksi monipuolisia palveluita ja paljon tekemistä lapsiperheille. Jos haluat luoda ainutlaatuisia muistoja, kannattaa suunnata kohti Naantalia. Tiesitkö, että Naantali Spa kuuluu sadan maailman parhaan kylpylähotellin joukkoon? Löydä Naantalin kylpylän tarjoukset avullamme!

Osta lahjakortti tästä Katso tarjoukset täältä

Naantalissa sijaitsevan kylpylän lisäksi kaupunki tarjoaa monenlaista puuhaa ja nähtävää. Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä kaikkea Naantalin alueella voi oikeastaan tehdä ja minkälaisia nähtävyyksiä kaupungissa ja sen läheisyydessä on. Tekemisestä ja nähtävästä ei varmasti tule pulaa Naantalissa sen runsaiden majoitusmahdollisuuksien ja nähtävyyksien ansiosta. Lisäksi kerromme miten löydät parhaat Naantalin kylpylän tarjoukset ja mistä voit ostaa lahjakortin.

Naantalin kaupunki on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista, jonka vuoksi se on erinomainen lomakohde. Kaupungin kirkolla on kokoonnuttu jo keskiajalta lähtien, joten kaupungin taustalla olevaa historiaa voi sanoa varsin rikkaaksi. Kaupunki on näkemisen arvoinen jo pelkästään sen arvokkaan kulttuuriperinnön takia. Tiesitkö myös, että Naantalin kylpylä on voittanut kahdesti Suomen parhaan hotellin palkinnon?

Altaat, saunat ja palvelut

Naantalin kylpylässä pääsee nauttimaan sen monipuolisista palveluista, joiden sydän on tietysti kylpylän allas- ja saunaosasto. Kylpylässä voi rentoutua lämmitetyssä porealtaassa tai vaikka hierovissa vesisuihkulähteissä. Allasosastolta löydät myös tunnelmallisen roomalaisen porealtaan, jossa on turkoosi tähtikupoli ja koko vuoden auki olevan lämmitetyn ulkoaltaan. Naantalin kylpylän ulkoaltaasta erityisen tekee se, että siinä voi samalla uidessa nauttia upeista merelle avautuvista maisemista. Ulkoallas on lämmitetty 30 asteeseen, jonka vuoksi siellä uimisesta voi nauttia myös talvipakkasilla. Kaiken lisäksi allasosastolta löydät vielä terapia-altaan ja virkistysaltaan, jossa voi harrastaa omatoimista virtuaalivesiliikuntaa.

Naantalin kylpylän saunaosasto tarjoaa loistavat puitteet vaativammallekin saunojalle ja mahdollistaa uinnin jälkeisen rentoutumisen. Perinteisen suomalaisen saunan lisäksi Naantali Spa tarjoaa aromaattisen höyrysaunan, jossa pääsee nauttimaan täysin erilaisesta saunomisesta. Sauna- ja allasosastojen yhteydestä löytyy Havana Bar, jossa on tarjolla erilaista syötävää ja juotavaa. Baarin avulla voi viettää halutessaan vaikka kokonaisen päivän allasosastolla.

Allasbaarin lisäksi kylpylästä löytyy useita erilaisaa ravintoloita, joista löytyy makuelämyksiä maailman eri kolkista, kuten Aasiasta. Tasokkaiden ravintoloiden lisäksi pääset nauttimaan myös kolmesta baarista, viinikabinetista ja kahvilasta. Halutessasi voit myös lähteä illalliselle lähellä olevaan Naantalin vanhaan kaupunkiin, josta löydät vielä lisää ravintoloita ja kahviloita.

Naantalin kylpylästä löydät myös erilaisia rentouttavia hoitoja, jotka virkistävät varmasti. Kauneuskeskus Bellezza tarjoaa hemmottelevia hierontoja, vartalohoitoja ja kaunistavia jalka-, kasvo-, sekä käsihoitoja. Asiantuntevat kosmetologit osaavat suositella oikeanlaisia hoitoja ja hoitotuotteita, joiden avulla saat juuri oikeanlaista ihonhoitoa. Jos haluat huolehtia fyysisestä kunnostasi ei sekään ole ongelma Naantali Spa:ssa, koska kylpylästä löydät myös laadukkaan Fitness Center -kuntosalin. OLOFitness mahdollistaa treenaamisen joko ohjatusti tai itsenäisesti ja kuntosali tarjoaa treenipuitteet vaativammallekin treenaajalle.

Naantalin kylpylän huoneet

Naantalin kylpylästä löytyy ensiluokkaiset majoitusmahdollisuudet, jotka tarjoavat niin joustavuutta kuin valinnanvaraa. Ja avullamme löydät myös parhaat tarjoukset, joten hinta ei edes päätä huimaa. Modernit ja nykypäiväiset huoneet kokivat täydellisen uudistuksen vuonna 2019. Naantalin kylpylä tarjoaa seuraavanlaisia huonevaihtoehtoja.

Comfort -huoneet ovat mukavia kahdelle hengelle tarkoitettuja huoneita, joiden koko on noin 20 neliömetriä. Tasokkaasta comfort-huoneesta löydät muun muassa minibaarin ja kylpytakit. Halutessasi huoneeseen saa myös lisävuoden lapselle tai ikioman parvekkeen. Huoneeseen kuuluu tavallisesti ensiluokkainen aamiaisbuffet merimaisemissa ja pääsy kuntosaliin sekä allas- ja saunaosastolle.

Deluxe -huoneet ovat erinomainen valinta, kun haluat hieman lisää luksusta. Huoneet on tarkoitettu kahdelle hengelle ja niiden koko on noin 32 neliömetriä. Deluxe-huoneen palveluihin kuuluu kylpytakit ja -tossut sekä minibaari. Runsaan aamiaisen lisäksi pääset myös kuntosalille ja sauna- sekä allasosastolle.

Loft -huoneet sijaitsevat kaikista ylimmässä kerroksessa ja ne tarjoavat ylellisten kalusteiden lisäksi tunnelmallista valaistusta. Huoneesta löytyy hyvin iso king size -parivuode ja minibaari. Huoneeseen kuuluu myös kylpytossut ja -takit sekä aamiainen ja oikeus kylpylään.

Uniikki teemasviitti on kaksikerroksinen huone joka tarjoaa monipuolisia sisustusvaihtoehtoja. Ehkäpä haluat yöpyä täysin pinkissä huoneessa tai sitten perinteisempi pohjoismainen sisustus riittää. Teemasviitit on palkittu Suomen parhaimpina sviitteinä ja ne täytyy kokea itse.

Muumi-teemahuone on Naantali Span erityisesti lapsiperheille suunnattu huoneluokka. Se on tilava hotellihuone, joka tarjoaa 32 neliömetriä tilaa. Huoneesta löytyy kylpytakit kahdelle aikuiselle ja lapselle sekä runsas aamiaisbuffet. Huoneeseen sisältyy myös rajaton oikeus sauna- ja allasosastolle sekä aikuiset pääsevät nauttimaan kuntosalipalveluista.

Suite Classic -huoneistot ovat ilmavia ja tarjoavat oman parvekkeen lisäksi oman pienoiskeittiön. Tilavan huoneen koko on 61 neliömetriä ja kylpyhuoneesta löydät oman ammeen ja saunan. Kodikas sisustus kruunaa Suite Classic -huoneistojen huolitellun olemuksen.

Residence Deluxe -huone on tilava noin 34 neliömetrin kokoinen huone, josta löydät tyylikkään ja modernin sisustuksen lisäksi oman parvekkeen merinäköalalla. Huoneeseen mahtuu yöpymään kahden aikuisen lisäksi kaksi lasta.

Residence Suite on ylellinen huoneisto, jota on saatavilla yhdellä tai kahdella makuuhuoneella. Huoneisto sisältää muun muassa keittiön. parvekkeen, makuuhuoneen ja jääkaapin. Huoneen koko on 54 – 80 neliömetriä makuuhuoneiden määrästä riippuen.

Seaside King & Seaside Suite on tyylikäs kahden hengen huone, josta löytyy kaikki tarpeelliset palvelut. Suuren parvekkeen lisäksi huoneesta löytyy ylellinen sisustus.

Kannattaa pitää silmät auki ja vierailla Naantalin kylpylän verkkosivuilla, sillä löydät sieltä päivittyvät tarjoukset ja tämän hetken hinnaston.

Naantalin nähtävyydet ja aktiviteetit

Naantalin kylpylän läheisyydestä ei puutu nähtävää tai tekemistä. Kaikista suosituin vierailukohde varsinkin lapsiperheille on Naantalissa sijaitseva Muumimaailma. Vain alle kahden kilometrin matkan päässä sijaitsevasta Muumimaailmasta löytyy tekemistä päiväksi koko perheelle. Teemapuisto on erityisen ihana lapsille, koska siellä pääsee tutustumaan aitoon Muumitaloon ja näkemään sarjasta tuttuja hahmoja – mutta kyllä aikuisetkin alueella viihtyvät.

Naantalin kirkko on suosittu historiallinen nähtävyys, jota tullaan ihmettelemään myös kauempaa Suomesta. Noin 1400-luvulla perustettu kirkko on täysin ainutlaatuinen Suomessa. Kirkko on Suomen toiseksi suurin keskiaikainen kivikirkko, jonka torni näkyy hyvin eri puolille kaupunkia.

Naantalissa sijaitsee myös Suomen tasavallan presidentin kesäasunto, joka lukeutuu kaikista suosituimpien Naantalin nähtävyyksien joukkoon. Upeassa puutarhassa pääsee kesäisin ihastelemaan kauniita suihkulähteitä ja kukka-asetelmia. Puutarha on ylellinen ja siellä järjestetään niin ohjattuja kuin myös omatoimisia kierroksia. Kylpylän läheisyydestä löytyy myös tasokkaat Luolalanjärven luontopolut lenkkeilyä varten.

Naantalista löytyy alueen historiasta kertova Naantalin museo, jossa myös perheen pienimmät viihtyvät loistavasti. Tässä pienessä museossa pääsee kurkistamaan Naantalin menneisyyteen ja sen luostarin historiaan. Kaunis museorakennus on valmistettu puusta ja pelkästään museon ulkopuoli on näkemisen arvoinen kokemus.

Presidentin kesäasunnon lisäksi Naantalista löytyy Mannerheiminkatu, joka kulkee kaupungin keskustan halki. Historiallisen kadun ympäröivät talot ovat vanhanaikaisia puutaloja, joista vanhimmat on rakennettu jo 1700-luvulla. Mannerheiminkatua kannattaa mennä erityisesti katsomaan, jos haluat kurkistaa menneisyyteen ja nähdä hienostunutta arkkitehtuuria sekä tyyliä.

Lomailevat pääsevät nauttimaan myös kylpylässä sijaitsevan paviljongin tarjoamista erilaisista tapahtumista, kuten tansseista ja eri artistien keikoista. Kylpylän läheisyydestä löytyy myös neljä laadukasta golfkenttää ja monipuolisia shoppailumahdollisuuksia vintage-kaupoista isoihin ostoskeskuksiin.

Naantalin kylpylä on palkittu useita kertoja sen loistavista kokoustiloista. Kylpylä tarjoaa modernit kokoustilat, joissa pystyy pitämään pienien tilaisuuksien lisäksi suuria konferensseja. Naantali Spa tarjoaa myös hyvät puitteet perhejuhlien järjestämiseen olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, sukukokous tai muu tärkeä tilaisuus. Kokonaisuudessaan Naantalin kylpylä on näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka, josta löytyy aktiviteetteja kaikille lapsesta vaariin.

Katso parhaat tarjoukset tai osta lahjakortti klikkaamalla alta.

Osta lahjakortti tästä Katso tarjoukset täältä

Suositellut julkaisut