Kuvittele tämä: sinä ja parhaat tyttöystäväsi löhöilette pörröisissä kaavuissa, siemailet samppanjaa ja saat hemmottelua päästä varpaisiin. Kuulostaa taivaalta, eikö? No, koska se on! Tyttöjen viikonloppu kylpylässä on täydellinen tapa rentoutua ja olla yhteydessä lähimpiin tyttöystäviisi. Täydellisen kylpyläviikonlopun suunnittelu vaatii kuitenkin hieman vaivaa, joten tässä on pieni opas, joka auttaa sinua suunnittelemaan parhaan mahdollien tyttöjen viikonlopun kylpylässä.

Valitse oikea kohde

Ensimmäinen askel tyttöjen kylpyläviikonlopun suunnittelussa on tietysti oikean määränpään valinta. Pohdi ensin budjettia ja matkaetäisyyttä ja tutki saatavilla olevia kylpylävaihtoehtoja. Etsi lisää aktiviteetteja alueelta, jotta voit hyödyntää yhteistä aikaa. Löytyykö lähistöltä esimerkiksi mukavaa yökerhoa, tunnettua ravintolaa tai vaikkapa mukavaa ostoskeskusta? Voitte toki viettää koko viikonlopun kylpylän tiloissakin, mutta monesti tyttöporukat suuntaavat rentoutumisen lomassa myös aktiviteetteihin.

Päätä budjetista ja majoituksesta

Valitse seuraavaksi ryhmäsi kokoa ja mieltymyksiä vastaava majoitus. Otatteko jokaiselle oman huoneen, yövyttekö pareittain vai otatteko porukalla jonkin isomman huoneen? Paljonko yöpyminen saa maksaa per nenä? Jos budjetti kestää, voi huonetason korotus olla oivallinen valinta. Suomessa on lisäksi useita kylpylöitä, joissa on päärakennuksen hotellihuoneiden lisäksi mökki- tai asuntomaisempaa majoitusta. Olisiko tämä vaihtoehto isommalle porukalle?

Suunnittele kylpylähoidot

Tietysti jokaisen tyttöjen kylpyläviikonlopun kohokohta on itse kylpylähoidot! Kylpylähoidoissa on loputtomasti vaihtoehtoja hieronnasta ja kasvohoidoista vartalokuorintoihin ja manikyyreihin asti. Varmista, että teet tutkimuksesi etukäteen löytääksesi ryhmällesi täydelliset hoidot. Äläkä unohda varata hoitojasi etukäteen, sillä ne voivat täyttyä nopeasti!

Koordinoi ryhmätoimintaa

Vaikka kylpylähoidot ja altaissa loikoilu vievät varmasti suuren osan ajasta, on tärkeää suunnitella ryhmätoimintaa myös kylpylän ulkopuolella. Tämä voi sisältää mitä tahansa viininmaistelusta ja kävelystä joogatunteihin ja taidemuseoihin. Mitä tahansa valitsetkin, varmista, että se on jotain, josta kaikki ryhmän jäsenet nauttivat ja johon osallistuvat.

Harkitse ruokailuvaihtoehtoja

Syöminen ja juominen on tärkeä osa jokaista tyttöjen viikonloppua, joten älä unohda miettiä myös ruokailuvaihtoehtoja. Etsi ravintoloita, joissa on kaikille sopiva menu, ja tee pöytävaraus etukäteen. Joissain kylpylöissä voi itsessään jo olla usempia hyviä ravintoloita, jolloin ruokailu käy kätevästi ilman hotellista poistumista. Älä myöskään pelkää nauttia makeista herkuista tai hienoista cocktaileista! Loppujen lopuksi olettehan te lomalla.

Valmistaudu matkaan

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, varmista, että olet valmis itse matkaan. Muista pakata kaikki tarvittava, kuten mukavat vaatteet, uimapuvut ja hygienitarvikkeet. Tutki kuljetusvaihtoehtoja kylpylään ja takaisin ja varmista, että kaikki ovat valmiina viikonloppuun. Ja mikä tärkeintä, innostu! Tyttöjen viikonloppu kylpylässä on mahdollisuus rentoutua ja viettää aikaa parhaiden ystävien kanssa.

Varaa tyttöjen viikonloppu netistä

Suositellut julkaisut