Jokainen rakastaa hemmotella itseään. Tai rakkaitaan. Olipa kyseessä päivä ylellisessä kylpylässä tai rentouttava kylpy kotona, kylpyläkokemus on täydellinen tapa osoittaa välittäväsi. Valittavana on niin monia vaihtoehtoja, että voi olla vaikeaa tietää, mistä aloittaa. Mutta älä huoli, meillä on sinulle listattuna parhaat lahjaideat 2023. Alta löydät kylpylälahjat jokaiseen budjettiin!

Alle 50 euroa

Jos haluat edullisen kylpylälahjan, harkitse rentouttavaa kylpypakkausta. Täytä kori Epsom-suoloilla, vaahtokylvyllä, kylpypommeilla ja mukavalla tuoksukynttilällä. Tämä on loistava tapa auttaa jotakuta rentoutumaan pitkän päivän jälkeen ja nauttimaan kylpylän kaltaisesta kokemuksesta mukavasti omassa kodissaan.

Toinen vaihtoehto on kylpyläteemainen kirja. Olipa kyseessä opas omien kylpylätuotteiden tekemiseen tai kirja täynnä rentouttavia ja meditatiivisia harjoituksia, tämä on harkittu ja henkilökohtainen lahja, joka ei pistä budjettiasi täysin uusiksi.

Kolmas vaihtoehto on yksinkertaisesti 50 euron (tai alle) lataaminen kylpylälahjakortille. Moni kylpylä myy lahjakortteja, joihin voi vapaasti valita minkä vain summan. Näin lahjan saaja voi itse täysin valita mihin lahjansa käyttää: hoitoihin, iltauimiseen tai pidempään kylpylälomaan.

Alle 100 euroa

Jos haluat panostaa hieman enemmän, hieronta- tai kasvohoitolahjakortti on erinomainen lahjaidea. Etsi paikallinen kylpylä, joka tarjoaa näitä hoitoja, ja osta lahjakortti tiettyä palvelua varten. Lahjan saaja voi valita itselleen tietysti parhaiten sopivan päivämäärän ja kellonajan. Hierontoja on saatavilla usein paljon erilaisia.

Toinen vaihtoehto on rentouttava aromaterapiasarja. Tämä voi sisältää eteerisiä öljyjä, diffuusorin ja kynttilöitä. Vastaanottaja voi nauttia rauhoittavista tuoksuista ja luoda kylpylämäisen tunnelman kotiinsa.

Yli 100 euroa

Niille, jotka haluavat pistää vielä vähän enemmän rahaa lahjaideaan, harkitse koko päivää kylpylässä. Valitse läheltä löytyvä kylpylä, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluita, kuten hierontaa, kasvo- ja vartalohoitoja. Tämä on täydellinen lahja henkilölle, joka tarvitsee hieman ylimääräistä rentoutusta, mutta joka ei välttämättä voi sitoutua useamman päivän lomaan.

Toinen vaihtoehto on kylpylälomapaketti. Etsi kylpylähotelli, joka tarjoaa kokonaisen kylpyläpaketin, joka sisältää yöpymisen, pääsyn altaisiin ja saunoihin ja ateriat. Kylpyläpaketti on täydellinen kylpylälahja jokaiselle, joka haluaa rentoutua ja latautua. Yhden yön yöpymisen ruokailuineen voi saada jopa alle 200 eurolla. Toki pidemmät lomat ja isommat paketit maksavat helposti sitten jo useamman satasen.

Budjetistasi riippuen, tarjolla on todella paljon kylpyläpaketteja ja lahjaideoita, jotka piristävät varmasti lahjan saajan päivää. Rentouttavasta kylpypakkauksesta koko viikonloppuun kylpylässä – löydät varmasti täydellisen lahjaidean kylpyläharrastajalle elämässäsi.

Osta parhaat kylpylälahjat 2023 netistä

Suositellut julkaisut