Ruissalon kylpylä on monipuolinen ja viihtyisä kohde, joka sijaitsee Turun saaristossa. Se tarjoaa erittäin laajan valikoiman hoitoja, upeita altaita ja huoneita sekä monenlaisia aktiviteetteja ulkoalueillaan. Tässä artikkelissa esittelemme Ruissalon kylpylän tarjonnan ja kerromme tarkemmin, mitä kaikkea siellä on tarjolla.

Lisäksi kerromme, miten voit ostaa lahjakortteja verkosta ja millaisia vaihtoehtoja niihin on tarjolla. Ruissalo tarjoaa myös monia muita nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka kannattaa tsekata, jos vietät aikaa alueella. Lue lisää tästä artikkelista ja suunnittele oma ikimuistoinen lomasi Ruissaloon!

Altaat, saunat ja hoidot

Ruissalon kylpylässä on useita erilaisia altaita, joissa voit rentoutua ja nauttia lämpimästä vedestä. Pääaltaassa on perinteisiä suolavesialtaita, joissa voit rentoutua ja virkistäytyä sekä nauttia kylpylän tunnelmasta. Lisäksi alueella on poreallas, joissa voit nauttia höyryistä ja kuplivasta vedestä. Porealtaiden lisäksi kylpylässä on myös uima-allas, jossa voit uida ja rentoutua.

Ruissalon kylpylässä on kaksi saunaa, joista toinen on perinteinen savusauna ja toinen on infrapunasauna. Savusauna tarjoaa korkean lämpötilan ja kostean ilman, jotka yhdessä lisäävät verenkiertoa ja parantavat ihon verenkiertoa. Infrapunasauna puolestaan tarjoaa matalampaa lämpötilaa ja kuivaa ilmaa, joka on erityisen hyväksi hengityselimille ja iholle. Myös mieli pääsee rentoutumaan lämpimässä saunassa!

Kahden yleisen saunan lisäksi Ruissalossa on myös varattavissa tilaussauna, joka on tarkoitettu hieman yksityisempään käyttöön. Tilaussaunassa voit nauttia saunomisesta yksityisesti tai pienryhmässä. Voit varata tilaussaunan etukäteen kätevästi verkosta tai paikan päällä. Saunominen on oiva tapa rentoutua ja puhdistaa kehoa, ja Ruissalon kylpylä tarjoaa laajat mahdollisuudet saunomisesta nauttimiseen.

Ruissalon kylpylä tarjoaa myös todella monipuolisen valikoiman erilaisia hoitoja, jotka on erityisesti suunniteltu rentouttamaan kehoa ja mieltä. Hoitojen valikoima sisältää erilaisia hierontoja, kasvohoitoja sekä muuta kehon ja mielen hoitoa. Muun muassa jalka- ja käsihoidot ovat arkipäivää Ruissalon kylpylässä.

Erilaisten hierontojen määrä on suuri myös Ruissalossa, joka on monelle mukava yllätys. Kylpylä tarjoaa erilaisia hierontoja, kuten klassisen hieronnan, urheiluhieronnan ja päähieronnan. Hieronnat ovat hyvä tapa rentoutua ja lievittää stressiä, ja ne tarjoavat myös tehokkaan lääkkeen lihasjännityksiin ja -kipuihin. Kasvohoitoja on tarjolla useita erilaisia, ja voit valita juuri sen sinulle sopivan hoitopaketin. Kasvohoitojen avulla voit kosteuttaa ja ravita ihoasi sekä saada raikkaamman ja nuorekkaamman ilmeen nopeasti.

Ruissalon kylpylän huoneet

Ruissalon kylpylä tarjoaa laajan valikoiman huoneita, jotka sopivat niin yksittäisille matkailijoille kuin pariskunnille ja pienille perheille. Huoneiden valikoima sisältää perinteisiä kahden hengen huoneita sekä suurempia huoneita, joissa on esimerkiksi parisänky tai erilliset vuoteet. Kaikissa huoneissa on moderni ja viihtyisä sisustus, ja ne on varustettu mukavuuksilla, kuten televisiolla, minijääkaapilla ja kylpyhuoneella. Huoneiden lisäksi kylpylä tarjoaa myös jopa erikoisen tentsilepuumajoituksen. Kyseinen majoitus toimii siten, että puuhun kiinnitetään teltta. Tämä on erityisen suosittu ja hauska tapa yöpyä varsinkin kesäöinä.

Ruissalon kylpylä tarjoaa useita erilaisia huoneita, joista yksi suosittu vaihtoehto on kahden hengen Classic -huoneet. Nämä huoneet tarjoavat riittävää ylellisyyttä ja mukavuutta, mutta eivät ole kuitenkaan liian hintavia. Monen mielestä erityisesti Classic -huoneissa on hinta-laatusuhde kohdillaan.

Toinen Ruissalon kylpylän suosittu huonemalli on Superior-huoneet. Nämä huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä, ja ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi pariskunnille. Superior-huoneisiin kuuluu usein myös parveke, josta on näkymät kylpylän puutarhaan tai mereen. Huoneissa on moderni sisustus ja ne on varustettu mukavuuksilla, kuten televisiolla ja minijääkaapilla.

Hyvä vaihtoehto on myös Ruissalon kylpylän sviitti, eli uudistettu Airisto Suite. Tämä huone sijaitsee kylpylän ylimmässä kerroksessa ja se tarjoaa upeat näkymät Turun saaristoon. Sviitti on erityisen tilava ja sisustettu todella kauniisti, ja siinä on oma sauna ja parveke. Sviitti sopii erityisesti niille, jotka haluavat ylellistä ja rauhallista yöpymistä. Kaiken lisäksi huoneen kylpyhuoneesta löytyy oma kahdelle tarkoitettu kylpyamme ja kylpyhuoneen seinät on sisustettu tyylikkäästi mustalla marmorilla. Tunnelmavalaistus luo vielä todella tunnelmallista ilmapiiriä huoneeseen.

Villa Marina huoneisto taas sijaitsee aivan kylpylän lähellä ja tarjoaa oman keittiön ja saunan. Huoneisto on suosittu vaihtoehto perheille tai pienille ryhmille, ja siinä on tilaa yöpyä useammallekin henkilölle. Villa Marinassa on todella moderni ja viihtyisä sisustus, ja siitä on hyvin lyhyt matka kylpylän palveluihin. Nämä ovat hyviä esimerkkejä Ruissalon kylpylän tarjoamista huonevaihtoehdoista. Valikoimasta löytyy toki myös paljon muita vaihtoehtoja yksittäisille matkailijoille ja pienille perheille. Muun muassa erittäin suositut Muumihuoneet voivat olla erityisen hyvä valinta varsinkin pienille lapsiperheille.

Huoneiden lisäksi kylpylä tarjoaa myös erilaisia paketteja, jotka sisältävät esimerkiksi yöpymisen, erilaisia hoitoja ja aterioita. Voit valita juuri sinulle sopivan paketin ja nauttia loman aikana kaikista kylpylän tarjoamista mukavuuksista. Huoneiden varaukset onnistuvat helposti suoraan verkosta. Kokonaisuudessaan Ruissalon kylpylä tarjoaa siis monipuolisen valikoiman huoneita ja paketteja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Lahjakorttien ostaminen verkossa

Ruissalon kylpylä tarjoaa monia erilaisia lahjakortteja, jotka sopivat niin yksittäisille henkilöille kuin pariskunnille ja pienille ryhmille, kuten hääporukoille. Lahjakortteja voi ostaa todella kätevästi suoraan verkossa, ja ne ovat hyvä lahjaidea niin ystäville kuin perheenjäsenille. Lahjakortti Ruissalon kylpylään on erinomainen lahjaidea esimerkiksi huomenlahjaksi tai hääpäivälahjaksi.

Verkossa voi ostaa esimerkiksi kylpyläkäyntilahjakortteja, jotka sisältävät sauna- ja allasosaston käytön lisäksi usein myös purtavaa, kuten pizzaa tai buffet ruokailun. Lahjakortteja on saatavilla erilaisissa paketeissa ja voit valita juuri sen sinulle sopivan vaihtoehdon monien joukosta. Verkossa voi myös ostaa hoitolahjakortteja, jotka sisältävät esimerkiksi hierontoja tai kasvohoitoja. Hoitolahjakortit ovat hyvä tapa antaa lahja henkilölle, joka arvostaa kehon ja mielen hoitoa. Esimerkiksi miltä kuulostaisi Day Spa kylpyläpäivä, johon kuuluu sauna- ja allasosaston käyttö, itsevalittava hieronta ja buffetpäivällinen. Kiteytettynä Ruissalon kylpylä tarjoaa siis monia erilaisia lahjakortteja joista sopiva löytyy lähes poikkeuksetta kaikille.

Ruissalon nähtävyydet ja aktiviteetit

Ruissalo on Turun saaristossa sijaitseva monipuolinen lomakohde, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Ruissalossa on esimerkiksi laaja puistoalue, jossa voi nauttia luonnosta ja ulkoilmasta. Puisto tarjoaa monia polkuja ja reittejä, ja niiden varrella voi ihailla maisemia ja lajistoa. Ruissalossa on myös upea golfkenttä, jossa voi harjoitella taitojaan tai nauttia rentouttavasta päivästä ulkoilmassa.

Ruissalossa on monia nähtävyyksiä, kuten Ruissalon kartano, joka on perustettu jo kauan aikaa sitten. Kartanon alueella on nähtävissä kauniita puutarhoja ja rakennuksia, ja siellä järjestetään usein erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä. Ruissalossa on myös useita museoita, kuten Turun Terveydenhuoltomuseo. Museoissa voi tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin sekä nähdä erilaisia esineitä ja esityksiä.

Ruissalossa on myös monia muita nähtävyyksiä, kuten Ruissalon kansanpuisto, jossa on upeita maisemia ja eläimiä. Kansanpuistossa voi nauttia ulkoilmasta ja retkeilystä tai vaikkapa kalastuksesta. Ruissalon kalastuksen lisäksi siellä voi harrastaa muun muassa melontaa. Kalastus on suosittu harrastus alueella, ja Ruissalossa voi kalastaa esimerkiksi merikalastuksen tai järvikalastuksen parissa. Melonta puolestaan tarjoaa upeita maisemia ja luonnonrauhaa, ja Ruissalossa on useita reittejä, jotka sopivat melontaan. Ruissalo tarjoaa siis monipuolisen valikoiman nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille matkailijoille.

Osta lahjakortti tai upea kylpyläloma kätevästi netistä!

Suositellut julkaisut