Haikon Kartano on yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista kartanohotelleista, joka tarjoaa upeita elämyksiä ja täydellisen paikan romanttiselle lomalle. Porvoon lähellä sijaitseva Haikon Kartano yhdistää historialliset puitteet, ylelliset palvelut ja kauniin ympäristön, mikä tekee siitä ainutlaatuisen kohteen pariskunnille, jotka haluavat nauttia rentoutumisesta ja hemmottelusta. Tässä artikkelissa tutustumme Haikon Kartanon tarjoamiin elämyksiin, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan romanttiselle lomalle.

Katso tarjoukset täältä

Haikon Kartanon Historia

Haikon Kartano on yksi Suomen vanhimmista kartanoista, ja sen historia ulottuu 1300-luvulle saakka. Kartanon nykyinen päärakennus on peräisin 1800-luvulta, ja se edustaa uusrenessanssityyliä. Kartanon omistajahistoria on rikas ja monivaiheinen, ja siihen on vuosien varrella kuulunut monia merkittäviä suomalaisia perheitä ja aatelisia.

Haikko on aina ollut paikka, jossa ylellisyys ja perinteet kohtaavat. Nykyään se tunnetaan erityisesti korkeatasoisena kartanohotellina ja kylpylänä, joka tarjoaa vierailleen mahdollisuuden astua ajassa taaksepäin ja nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta. Kartanon historialliset puitteet, huolella entisöidyt tilat ja kartanopuiston kauneus tekevät siitä täydellisen paikan rentoutumiselle ja romanttisille hetkille.

Majoitusvaihtoehdot Haikon Kartanossa

Haikon Kartano tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat erityisesti pariskunnille. Kartanon tiloissa yhdistyvät historia, luksus ja modernit mukavuudet, mikä tekee vierailusta erityisen.

1. Kartanohotelli

Kartanohotellin huoneet sijaitsevat vanhassa päärakennuksessa, ja ne edustavat ylellisyyttä parhaimmillaan. Jokainen huone on yksilöllisesti sisustettu antiikkihuonekaluilla ja ainutlaatuisilla yksityiskohdilla, jotka henkivät menneen ajan charmia. Pariskunnille suunnatut huoneet tarjoavat romanttisen ympäristön, jossa voi nauttia täydellisestä yksityisyydestä ja rauhasta.

2. Kylpylähotelli

Kylpylähotellin huoneet ovat modernimpia ja tarjoavat suoran yhteyden kylpyläosastolle. Nämä huoneet ovat ihanteellisia pariskunnille, jotka haluavat nauttia kylpyläpalveluista helposti ja vaivattomasti. Monet huoneista tarjoavat upean näkymän merelle tai puistoon, mikä lisää vierailun tunnelmaa.

3. Sviitit ja romantiikkapaketteja

Haikon Kartanossa on tarjolla myös useita eri sviittejä, jotka tarjoavat erityistä ylellisyyttä ja tilaa. Sviitit ovat täydellinen valinta pariskunnille, jotka haluavat hemmotella itseään. Kartano tarjoaa myös romantiikkapaketteja, joihin sisältyy majoituksen lisäksi illallinen, spa-hoitoja ja muita erityispalveluja, jotka tekevät lomasta entistäkin ikimuistoisemman.

Rentoutumista ja Hemmottelua

Haikon Kartanon kylpylä on yksi sen suosituimmista vetonauloista, ja se tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluja, jotka tekevät vierailusta rentouttavan ja virkistävän. Kylpyläosastolla yhdistyvät moderni spa-ympäristö ja ylelliset hoidot, jotka tarjoavat täydellisen rentoutumishetken arjen kiireiden keskellä.

1. Kylpyläosasto ja saunat

Haikon kylpyläosasto tarjoaa useita altaita, porealtaita, saunoja ja rentoutumistiloja, joissa pariskunnat voivat viettää rauhallista aikaa yhdessä. Kylpylässä on perinteisiä suomalaisia saunoja sekä höyrysaunoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja nauttia lämpimistä löylyistä. Kylpyläosaston rauhallinen tunnelma ja kaunis sisustus luovat täydelliset puitteet rentoutumiselle.

2. Hemmotteluhoidot

Haikon Kartanon kylpylä tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hoitoja, joista pariskunnat voivat nauttia joko yhdessä tai erikseen. Hieronnat, kasvohoidot, vartalohoidot ja erilaiset kylvyt tarjoavat hemmottelua päästä varpaisiin. Haikossa on myös tarjolla parihierontaa, joka on erityisen suosittu valinta pariskunnille, jotka haluavat nauttia rentouttavasta hetkestä yhdessä.

3. Fitness ja hyvinvointipalvelut

Kylpylässä on myös hyvin varusteltu kuntosali, jossa voi treenata monipuolisesti. Haikko tarjoaa myös erilaisia hyvinvointipalveluja, kuten joogaa ja ohjattuja liikuntatunteja, jotka auttavat pitämään mielen ja kehon vireänä lomallakin.

Ravintolaelämykset Haikon Kartanossa

Haikon Kartanon ravintolat tarjoavat huippuluokan makuelämyksiä, jotka tekevät vierailusta täydellisen. Ruokailu on tärkeä osa kartanokokemusta, ja Haikon ravintolat panostavat paikallisiin raaka-aineisiin, laadukkaaseen palveluun ja ainutlaatuiseen tunnelmaan.

1. Kartanoravintola

Kartanoravintola sijaitsee päärakennuksessa ja tarjoaa upean ympäristön nauttia herkullisista aterioista. Ravintolan sisustus henkii menneen ajan eleganssia, ja se tarjoaa pariskunnille intiimin ja romanttisen ympäristön illalliselle. Kartanoravintolan menu keskittyy suomalaisiin ja pohjoismaisiin makuihin, jotka valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

2. Bistro & Café Haikko

Bistro & Café Haikko tarjoaa rennompia ruokailuvaihtoehtoja ja on täydellinen paikka nauttia lounasta tai kevyttä purtavaa kylpyläpäivän lomassa. Bistro tarjoaa myös herkullisia leivonnaisia, kahvia ja virvokkeita, jotka voi nauttia kartanon kauniissa puistoympäristössä.

3. Aamiainen kartanossa

Aamiainen Haikon Kartanossa on elämys itsessään. Runsas buffet-aamiainen tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sopivat jokaiseen makuun. Aamiainen tarjoillaan upeassa salissa, josta avautuvat näkymät kartanopuistoon, ja se on täydellinen tapa aloittaa päivä.

Aktiviteetit ja Tekemistä Haikon Kartanossa

Haikon Kartano tarjoaa monipuolisesti aktiviteetteja, jotka sopivat pariskunnille, jotka haluavat nauttia yhdessäolosta ja tehdä lomastaan ikimuistoisen.

1. Kartanopuisto ja luontoaktiviteetit

Haikon kartanopuisto on upea paikka nauttia luonnosta ja rauhasta. Puistossa on kauniita kävelyreittejä, jotka kulkevat vanhojen puiden, veistosten ja kukkaistutusten keskellä. Pariskunnille suositellaan kävelyretkeä rannassa tai piknikkiä puiston kauneimmilla paikoilla.

2. Kulttuuria ja historiaa

Haikon Kartano on täynnä historiaa, ja sen alueella voi tutustua kartanon tarinoihin ja menneisyyteen. Kartanossa järjestetään usein opastettuja kierroksia, jotka avaavat mielenkiintoisia yksityiskohtia kartanon menneisyydestä ja kuuluisista vieraista, kuten taiteilija Akseli Gallen-Kallelasta.

3. Rentoutuminen ja hemmottelu

Haikon Kartano tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiselle. Päivä voi alkaa aamiaisella, jatkua kylpylän hemmotteluhoidoissa ja päättyä romanttiseen illalliseen kartanoravintolassa. Pariskunnille suunnatut hemmottelupaketit tekevät vierailusta erityisen ja unohtumattoman.

4. Lähellä olevat nähtävyydet ja Porvoon kaupunki

Haikon Kartano sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Porvoosta, joka on yksi Suomen kauneimmista kaupungeista. Porvoon vanha kaupunki, sen idylliset puutalot, mukulakivikadut ja kahvilat ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Pariskunnille suosittelemme kävelyä vanhassa kaupungissa ja vierailua jokirannan ravintoloissa ja putiikeissa.

Romanttisia Hetkiä Haikossa

Haikon Kartano on tunnettu erityisesti romanttisista elämyksistään, ja se on suosittu kohde häämatkoille, vuosipäiville ja muille juhlapäiville. Tässä muutamia vinkkejä romanttisten hetkien viettämiseen Haikossa:

  • Parihieronta ja kylvyt: Yksi Haikon suosituimmista palveluista pariskunnille on parihieronta. Rentouttava hieronta yhdessä puolison kanssa on täydellinen tapa nauttia hetkestä ja hemmotella itseään.
  • Yksityiset saunahetket: Haikon Kartanossa on mahdollista varata yksityinen saunatila, jossa pariskunta voi nauttia omasta rauhasta ja saunan lämmöstä. Saunahetki porealtaalla on täydellinen tapa rentoutua yhdessä.
  • Piknik kartanopuistossa: Haikon kaunis puisto tarjoaa upeat puitteet piknikille. Kartano tarjoaa valmiita piknikkoreja, joissa on herkullisia suolaisia ja makeita tarjottavia, joita voi nauttia puiston rauhassa.
  • Yhteinen illallinen kynttilänvalossa: Kartanoravintolassa voi nauttia romanttisesta illallisesta kynttilänvalossa. Laadukas ruoka, hyvä viini ja intiimi ympäristö tekevät illallisesta ikimuistoisen.

Ihania kokemuksia Haikon Kartanosta

Haikon Kartano saa jatkuvasti kiitosta vierailijoiltaan, jotka arvostavat erityisesti paikan kauneutta, korkeaa palvelutasoa ja ainutlaatuista tunnelmaa. Monet pariskunnat kertovat Haikon olevan täydellinen paikka rentoutumiselle ja yhdessäololle. Kartanon romanttinen ilmapiiri, historialliset puitteet ja huolella suunnitellut palvelut tekevät siitä kohteen, johon monet palaavat uudelleen.

Vierailijoiden mukaan Haikon Kartano erottuu edukseen erityisesti huomaavaisella palvelullaan ja monipuolisella tarjonnallaan. Kartanon henkilökunta tekee parhaansa varmistaakseen, että jokainen vierailu on onnistunut, ja että vieraat tuntevat itsensä tervetulleiksi ja hemmotelluiksi.

Yhteenveto

Haikon Kartano on upea kohde pariskunnille, jotka haluavat viettää ikimuistoisen loman romanttisessa ympäristössä. Kartanon historia, ylelliset majoitusvaihtoehdot, kylpylän rentouttavat hoidot ja kartanoravintolan huippuluokan makuelämykset tekevät vierailusta täydellisen. Haikko tarjoaa pariskunnille mahdollisuuden nauttia toistensa seurasta kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, jossa kaikki on suunniteltu vieraiden viihtyvyyttä ajatellen.

Haikon Kartanon monipuoliset palvelut, romanttiset paketit ja kaunis kartanopuisto tekevät siitä täydellisen kohteen niin arjen irtiotolle kuin erityisten päivien juhlistamiseen. Olitpa suunnittelemassa romanttista viikonloppua, hemmottelulomaa tai häämatkaa, Haikon Kartano tarjoaa juuri sen mitä tarvitset unohtumattomaan elämykseen.

Varaa seuraava lomasi Haikossa ja koe itse, miksi tämä historiallinen kartano on yksi Suomen kauneimmista ja arvostetuimmista kohteista pariskunnille. Haikon Kartano toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan rentoutumisesta, hemmottelusta ja yhdessäolosta ainutlaatuisessa ympäristössä.

Katso tarjoukset täältä

Suositellut julkaisut